За нас

Верига магазини БББ и БББ дистрибуция и логистика са български семейни компании. Започнахме дейността си през 1993 г. с отварянето на първия супермаркет. През годините успяхме да растем и да се развиваме, за да бъдем по-конкурентоспособни в предоставянето на качествени стоки и услуги на добри цени. Днес броят на супермаркетите е 5. Те се намират в Асеновград, Пловдив и Крумово. Фирмата дължи успеха си на лоялността и трудолюбието на своите служители и на доволните клиенти. Броят на служителите е повече от 250, включително супермаркетите и дистрибуцията.

През март 2022 г. БББ дистрибуция и логистика се премести в нов собствен склад, който разполага със 7000 m2 логистични, складови и административни площи. Ние сме разработили изключително ефективни дистрибуционни канали и стратегии за дистрибуция. Благодарение на факта, че фирмата разполага със собствени супермаркети и склад, може да се каже, че фирмата има директен и индиректен канал за дистрибуция. По този начин нашите мениджъри могат да бъдат по-близо до крайния клиент и да задоволят неговите нужди. Фирмата е един от лидерите на българския пазар за дистрибуция на млечни и месни продукти. Разполагаме с високоефективен екип от търговски представители и мениджъри, които работят в различните региони в страната. Има три канала за разпространение:

  • Директно към магазините – Южна Централна България се покрива от 21 търговки представителя, които са разделени на два отбора
  • Национално покритие – покриваме всички територии на България

чрез нашите дистрибуторски партньори. Имаме доставки поне веднъж на седмица до всеки голям град в България.

  • Директна работа с ключови клиенти в различни територии

 

С течение на времето успяхме да развием и собствени марки за месни и млечни продукти – „ЧАЯ” , „Вкусно от Родопите”, „От Зимника“, „Бачковска скара“, „Родно мезе“, „Баш бакалин” и „Троя“. През 2018 г. стартирахме директен внос на продукти като маслини, зехтин, антипасти, хлебни и сладкарски изделия от известни, утвърдени производители от Турция и ЕС.

години успешна дейност

превозни средства

служители